Povežite se s nama

Izbori

Ivaniš se oglasio o nesreći, ali nije otkrio je li kriv

Objavljeno

na
PGS-ov kandidat za idućeg riječkog gradonačelnika, Nikola Ivaniš, u utorak navečer sudjelovao je u sučeljavanju na RTL-u, a u satima prije toga doživio je prometnu nesreću.

Novi list je izvijestio kako se sudario s vozilom ispred sebe kod pješakog prijelaza, no službene potvrde ipak nema ni nakon što se sam Ivaniš oglasio o prometnoj nesreći.

“Želim vas osobno informirati da sam danas u posljepodnevnim satima u Rijeci imao lakšu prometnu nesreću. Stradao sam kao vozač mopeda i pretrpio lakše povrede glave, a što mogu zahvaliti i činjenici da sam moped vozio koristeći kacigu.

Poslije nesreće sam obavio bazične preglede glave, sanirane su mi lakše ozljede, poslije čega sam otputovao u Zagreb gdje sam sudjelovao na sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Rijeke.

Primio sam mnogobrojne pozive i poruke prijatelja, poznanika, ali i mnogih meni nepoznatih građanki i građana i svima vam se najiskrenije zahvaljujem na brizi. Kako bilo, kampanja ide dalje istim tempom, sve do konačnog cilja”, poručio je Ivaniš putem društvenih mreža.

Okolnosti koje su dovele do ovog događaja tako nije otkrio, pa ostaje javnosti nepoznato je li zaista krivac za uzrokovanu prometnu nesreću.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram