Povežite se s nama

Mozaik

Iz Zajca se ponosno pohvalili velikim porastom broja pretplatnika

Objavljeno

na
Zadnji dani mjeseca listopada u riječkom „Zajcu“ u znaku su velikog optimizma i opravdanog zadovovoljstva jer zbrajamo sve naše uspjehe, od međunarodnih gostovanja, do premijera i ugovorenih koprodukcija u sljedećoj godini, navodi se u priopćenju koje prenosimo:

“No, onaj najveći i najmjerodavniji uspjeh je – naša publika!

Za nju postojimo i za nju stvaramo, ona daje legitimitet našem radu.

Koliko publika cijeni naš rad i prepoznaje vrijednost programa, pokazala je kupnjom godišnje kazališne pretplate.

Do danas je upisano gotovo 2 155 godišnjih pretplata za brojne pretplatničke cikluse u „Zajcu“.

Zašto je to veliki uspjeh?

Zato što je porast pretplatnika veći od 130% u usporedbi s prošlom sezonom, zato što se počinjemo približavati brojkama iz predpandemijskih sezona.

Građanskih pretplata u sezoni 21/22 kupljeno je 905, dok u ovoj sezoni brojimo 1168. Uspjeli smo, nakon dvije godine nemogućnosti rada na pretplatama za djecu i mlade, ostvariti rezultat od gotovo 1000 pretplata. Bez obzira što danas službeno zatvaramo upise godišnjih pretplata, na rezervacijama i u najavi imamo još grupnih i pojedinačnih pretplata, tako da će konačni broj biti još i veći.

Zahvaljujemo našoj publici na povjerenju i podršci te vjerujemo da ćemo najavljenim programima opravdati povjerenje i zadržati njezinu naklonost”, poručuju iz Zajca.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram