Povežite se s nama

Mozaik

Izložba pasa u centru Zamet

Objavljeno

naU srijedu, 4. veljače 2015. godine, u 10 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18b, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljena Međunarodna izložba pasa CACIB 2015.

Konferenciji će prisustvovati Mirjana Krstić Arbanas, dr. med., predsjednica Sportskog kinološkog kluba Rijeka i Igor Dokoza iz Sportskog kinološkog kluba Rijeka.

Nakon iznimno posjećenih prošlogodišnjih izložbi pasa u Dvorani mladosti, Sportski kinološki klub Rijeka u suradnji s Hrvatskim kinološkim savezom, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, 7. i 8. veljače 2015. godine ponovno organizira dvije Međunarodne izložbe pasa CACIB. Izložbe će se ove godine održati u Centru Zamet i na trgu ispred Centra.

Za realizaciju ove manifestacije bit će potrebno uvesti privremenu regulaciju prometa na tom području stoga je Rijeka promet d.d. izradio odgovarajuće prometno rješenje koje će također biti prezentirano na konferenciji za medije.

Zbog privremene regulacije prometa, u subotu, 7. veljače 2015. godine bit će preusmjerena i autobusna linija 2A na način da će pri dolasku na Zamet autobus skrenuti u Ulicu Braće Monjac, te će Ulicom Vladivoja i Milivoja Lenca voziti do kružnog toka na kod Baptističke crkve i natrag.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram