Povežite se s nama

Mozaik

Jacques Houdek održao sjajan koncert na terasi Milenija

Objavljeno

na
Sinoćnjim jedinstvenim koncertom Jacquesa Houdeka na terasi hotela Milenij završio je ciklus gala koncerata ‘Music by the Sea’, kojeg su obilježili vrhunski hrvatski glazbenici i umjetnici. Osim klapskog spektakla svi gosti su mogli uživati u kabaret i jazz izvedbama, te pjesmama najvećeg hrvatskog vokalnog autoriteta, Jacquesa Houdeka. Uz repertoar neponovljivih i nezaboravnih melodija, gosti su i ovaj četvrtak uživali u posebnim delicijama te ponudi vrhunskih vina i šampanjaca.

Već osmu godinu zaredom, Amadria Park hoteli za svoje goste, ali i sve posjetitelje Opatije, organizira ciklus gala koncerata ‘Music by the Sea’  koji su gosti prepoznali kao izniman sadržaj u kojem, uz vrhunsku glazbu i renomirane izvođače, mogu uživati i vrhunskoj mediteranskoj gastro ponudi. Ove koncerte posebnima čini i čaroban ugođaj toplih opatijskih večeri i nezaboravna terasa hotela Milenij.

Posljednji koncert ovogodišnjeg ciklusa ‘Music by the Sea’ održao je Jacques koji je još jednom potvrdio svoj nadimak ‘Gospodin Glas’ te status najboljeg vokala na hrvatskoj estradi. Maestralnim izvedbama antologijskih domaćih i svjetskih hitova dokazao je svu raskoš i osebujnost svoga talenta i činjenicu da se fantastično snalazi u raznovrsnim glazbenim žanrovima.

„Iznimno me veseli svaka suradnja s Amadria Park hotelima koji su poznati po svojoj filozofiji izvrsnosti i inovativnosti te organizaciji raznih događanja i glazbenih programa s vrhunskim glazbenicima. Bilo mi je posebno zadovoljstvo i čast ponovno biti dio te priče, a oduševljen sam ambijentom te gostima hotela koji su se pokazali kao izvrsna publika u višesatnom glazbenom druženju“, izjavio je nakon koncerta Jacques Houdek.

‘Music by the sea’ je i ove godine ispunio sva očekivanja turista i gostiju, a hotel Milenij potvrdio se kao destinacija u kojoj će gosti stvarati lijepe i posebne uspomene te uživati u autentičnoj ponudi Opatije i Mediterana. Ovaj ciklus gala koncerata postao je prepoznatljiv projekt na kojemu Amadria Park konstantno rade i svake godine svoje goste žele iznenaditi novim idejama i inovativnim konceptima, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram