Povežite se s nama

Mozaik

Jala Brat i Buba Corelli izazvali pravi delirij svojim nastupom u Angiolini

Objavljeno

na
Opatijska Angiolina u noći s petka na subotu bila je gotovo pa premala kako bi primila sve koji su htjeli uživo popratiti nastup iznimno popularnih bosansko-hercegovačkih repera. Jala Brat i Buba Corelli potvrdili su svoj zvjezdani status među mlađom populacijom.

Već samim izlaskom na pozornicu oko ponoć i pol izazvali su doslovno pravi delirij čim su krenuli s izvedbama svojih hitova Klinka i Mafia, a zatim su nizali i svoje ostale vrlo popularne pjesme. Nije naodmet spomenuti kako su mnoge od njih u svega par mjeseci od objave na YouTubeu prikupile više desetaka milijuna pregleda.

Tijekom svog dvodijelnog nastupa, za koji su posjetitelji morali izdvojiti 100, odnosno 120 kuna, držali su cijelo vrijeme atmosferu “nabrijanom”, pa nema sumnje kako su se svi koji su posjetili Angiolinu te noći itekako dobro zabavili.

Jedina zamjerka kod dijela posjetitelja je bila nerijetko prilično spora usluga od strane konobara, no i to je ipak palo u drugi plan zahvaljujući zaista atraktivnom nastupu Jale Brata i Bube Corellija. Napori Angioline i još nekih objekata u posljednjih godinu dana da vrate noćni život vikendom u Opatiju i izvan turističke sezone definitivno je za pohvalu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram