Povežite se s nama

Mozaik

Jednomjesečno zatvaranje Središnjeg odjela Filodrammatica – važan korak u pripremi za selidbu u novu zgradu knjižnice

Objavljeno

na


Središnji odjel Filodrammatica Gradske knjižnice Rijeka bit će zatvoren za korisnike od 9. 5. do 11. 6. 2022. godine. Iako nije riječ o ugodnoj situaciji s obzirom na važnost i popularnost odjela među građanima dva su osnovna razloga za nužno jednomjesečno zatvaranje – odvija se redovna revizija fonda te ključan dio pripreme fonda za rad u novoj zgradi knjižnice u kompleksu „Benčić“ na principu nove tehnologije. Naime, u novom prostoru koristit će se specifična RFID tehnologija što podrazumijeva niz pripremnih radnji (ljepljeljnje RFID naljepnice na svaku knjigu, povezivanje svake naljepnicu s online kataložnim zapisom knjige…).

U navedenom razdoblju razdoblju zakasnina se za sve posuđene knjige u navedenom odjelu neće se obračunavati. Knjige će se ujedno moći vratiti u kutiju  ispred knjižnice od ponedjeljka do petka od 8 do 19.30 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Važna novost koja će olakšati prebrođivanje situacije je uvođenje mogućnosti posudbe pete knjige u ograncima Gradske knjižnice Rijeka ne bi li se ublažio jednomjesečni život bez Filodrammatice.

Svim članovima Gradske knjižnice Rijeka na raspolaganju je ostatak mreže koji funkcionira prema uobičajenom načinu rada: Središnji odjel Palača Modello, Dječji odjel Stribor (Dječja kuća), ogranci Zamet, Turnić, Drenova, Trsat, dva bibliobusa te Knjižnice Čavle i Vid Omišljanin.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže