Povežite se s nama

Vijesti

JGL donirao KBC-u ultrazvuk vrijedan 70.000 kuna

Objavljeno

na
Zavod za hematologiju Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka primio je u utorak 20. prosinca od JGL-a donaciju vrijednu 70 000 kuna kojom je nabavljen novi ultrazvučni aparat SonoScape E2 kolor-dopler.

Na vrijednoj donaciji u ime KBC-a Rijeka donatoru su se zahvalile zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran i pomoćnica ravnatelja za kvalitetu prof. dr. Renata Dobrila Dintinjana koja je naglasila da uprava KBC-a potiče kontinuitet izvrsnosti i poboljšanja medicinske skrbi čemu će i ova donacija pridonijeti.

Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a, zahvalio je liječnicima KBC-a na ogromnom angažmanu izrazivši zadovoljstvo što JGL kao uspješna kompanija usmjerena na zdravlje može realizirati ovu donaciju i tako podijeliti svoj uspjeh sa zajednicom.

Pročelnik Zavoda za hematologiju KBC-a Rijeka prof. dr. Toni Valković, govoreći o benefitima novog doniranog ultrazvučnog uređaja, istaknuo je da će on omogućiti niz postupaka koji se do sada nisu mogli izvoditi na zavodu pri čemu je posebno važno da će teški bolesnici biti pošteđeni transporta na druge odjele radi dijagnostike.

Prigodnu primopredaju donacije zaključio je predstojnik Klinike za internu medicinu prof. dr. Davor Štimac, naglasivši da je donacija JGL-a velik dar i pacijentima i djelatnicima KBC-a jer će svima uštedjeti vrijeme i ubrzati dijagnostiku najtežih bolesnika.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže