Povežite se s nama

Sport

Još jedan sjajni besplatni trening Marija Mlinarića u Opatiji, vježbače iznenadio Tony Cetinski

Objavljeno

na

Foto: Smiljan PrpićManifestacijom „Ožujak – oaza wellnessa“, uz brojne programe, treninge, radionice i tretmane, Opatija obilježava 130 godina od proglašenja prvim klimatskim lječilištem na Jadranu te postaje centar zdravstvenog turizma Hrvatske. Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba.

Samo jedan mali, ali zato vrlo popularni dio ove cijelomjesečne manifestacije su besplatni treninzi s popularnim Mariom Mlinarićem u parku ispred umjetničkog paviljona “Juraj Šporer”.

Ove nedjelje okupilo se ponovno zaista mnogo njih željnih dobrog treninga, a sve ih je iznenadio i pjevač Tony Cetinski koji je stigao ovog puta kao gost, a u nekoj od idućih nedjelja možda se i uključi u same treninge.

Mlinarić je i ovog puta pripremio sjajan trening za one koji su stigli s dobrom voljom, a svi oni već sad se raduju idućoj nedjelji kad se s početkom u 10 sati održava novi besplatni trening.

 

 

 

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram