Povežite se s nama

Vijesti

Još jedna opatijska pobjeda na sudu, odbačena tužba Liburnija parkinga teška pet milijuna kuna

Objavljeno

naNakon što je na samom početku ovog tjedna opatijski gradonačelnik objavio sjajnu vijest da je stigla pravomoćna presuda po kojoj Autotrolej mora vratiti stari vozni red na linijama 32, 34 i 37 koji je bio na snazi 2015. godine, već idućeg dana stigla je još jedna dobra vijest za Grad Opatiju.

Ivo Dujmić otkrio je kako je odbačena tužba bivšeg koncesionara javnih parkirališnih površina koji je tražio odštetu od preko pet milijuna kuna.

“Zadovoljan sam jer je odbačena tužba “Liburnija Parkinga” gdje su tražili da im Grad Opatija plati 5.395.371,66 Kn za izgubljenu dobit. Jedino što moramo platiti je 91.012 Kn, dok nama isti “Liburnija Parking” mora platiti 464.722,18 Kn za troškove sudskog postupka. Podsjećam, bivši koncesionar nas je tužio za tzv. izgubljenu dobit jer smo tijekom blagdana i posebnih dana u Opatiji omogućavali besplatan parking. Sve se to dogodilo naposredno prije isteka koncesije, a kada su shvatili da im tu istu koncesiju nećemo produžiti nego ćemo parking vratiti u gradske ruke. Vjerujem da se sjećate koliko sam samo napada i uvreda doživljavao na račun toga. Nadam se da je tim pojedincima sada barem malo neugodno jer tada su svojim pisanjem i izjavama izravno radili za interes bivšeg koncesionara, dok je danas jasno da sam ja brinuo isključivo o interesima Grada i građana Opatije”, poručio je Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram