Povežite se s nama

Sport

Juniori Rijeke u subotu igraju na glavnom terenu Rujevice uz besplatan ulaz

Objavljeno

naJuniori Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 13 sati) dočekuju Istru 1961 u utakmici 14. kola Prve HNL. Bijeli ove sezone igraju u odličnoj formi i trenutno drže drugo mjesto na ljestvici sa samo dva boda zaostatka za vodećim Dinamom.

– Nastup na glavnom terenu je mogu reći ostvarenje snova za te dečke. To je ujedno prekrasna gesta ljudi koji vode klub i koji su prepoznali potencijal ove ekipi, veliki broj njih bio je već dio trening procesa prve ekipe, neki su već i nastupili za prvu momčad, rekao je Goran Gajzler, trener juniora Rijeke.

Utakmica protiv Istre 1961 će biti otvorena za gledatelje, ulaz je besplatan, a za sve navijače bit će otvorena zapadna tribina.

Ulazi će biti otvoreni od 12.30 sati, a pješčani parking je otvoren do popunjenja kapaciteta.

– Prekrasan završetak domaće polusezone, ovom prilikom pozvao bi sve navijače koji nas prate da nas dođu podržati jer ako je itko zaslužio to ove sezone, onda je to ova ekipa, ustvrdio je Goran Gajzler.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže