Povežite se s namaJuniori Rijeke remizirali su protiv Juventusa (2:2) u utakmici prvog kola na Viareggio cupu. U odličnoj predstavi izabranika Renata Pilipovića, Juventus je do boda stigao tek u sudačkoj nadoknadi.

Kulenović je još jednom pobjegao pažnji riječke obrane i donio Juventusu remi (2:2).

Rijeka je čvrsto i odlučno ušla u utakmicu, bez previše respekta prema renomiranom velikanu. Juventus se nije naigrao, a Rijeka je bila konkretnija što je naplatila u 12. minuti.

Črnko se izborio za poziciju na rubu kaznenog prostora i lijepim udarcem donio vodstvo Rijeci – 1:0!

Rijeka je ponovo zaprijetila u 20. minuti, Ristovski je pobjegao, ali nakon kontakta s braničem Juventusa, glavni sudac nije ništa dosudio.

Juventus je prvi put pucao na gol u 22. minuti, ali udarac Del Sola ukrotio je Pandur.

I onda je Rijeka još jednom slomila Juventus. Črnko je sjajno ubacio iz slobodnog udarca, Lepinjica je bio najviši i glavom poslao još jednu loptu iza vratara Bustija – 2:0!

U 40. minuti Rijeka je još jednom pritisnula Juventus i izborila slobodan udarac na dvadeset i pet metara. Ivan Lepinjica sjajno je potegnuo preko živog zida, ali vratnica je ovaj put spasila talijansku momčad.

U 49. minuti nova prilika za Rijeku, udarac Lepinjice vratar Juventusa kratko je odbio i malo je nedostajalo da  Ristovski odbijanac pospremi u mrežu.

U 61. minuti Ristovski je pobjegao obrani Juventusa, zaobišao vratara i odigrao povratnu loptu za Črnka. Uslijedio je udarac s ruba kaznenog prostora, ali lopta je otišla pored gola.

Četiri minute kasnije Juventus se vratio u igru. Montaperto pobjegao je obrani Rijeke, Štefulj je klizećim starom odnio loptu, ali sudac je to okarakterizirao kao najstrožu kaznu! Kulenović je preuzeo odgovornost i sigurno poentirao – 2:1.

U 71. minuti Kulenović je primio jednu loptu u kaznenom prostoru, ali Pandur je lako ukrotio udarac.