Povežite se s nama


Mladi rukometaši Zameta sudjelovali su na Završnici prvenstva Hrvatske za kadete koja je održana proteklog vikenda od 10. do 13.05. u sklopu Festivala rukometa u Umagu.

Zamet je razigravanje u skupini završio kao drugoplasirana ekipa iza ekipe Karlovca, a ispred ekipa Zadra i Varaždina i tako se plasirao u polufinale. U polufinalu je Zamet poražen od PPD Zagreb, a u utakmici za treće mjesto Zamećani su deklasirali ekipu Karlovca, od koje su izgubili u utakmici odigranoj u skupini. Utakmica za treće mjesto završila je rezultatom 31:17.

Za ekipu Zameta su nastupili: Martin Mozetić, Jakov Mozetić, Veron Načinović, Luka Grgurević, Patrik Martinović, Karlo Tadić, Tin Tomljanović, Juraj Plantarić, Igor Trivunović, Antonio Lozić, Matija Starčević, Fran Lučin, Mateo Bogosavljev, Karlo Šegon, Ivan Jurčević i Tino Viskić.

Stručni stožer: Marin Mišković – trener, Marin Tomljanović – pomoćni trener, Boris Konjuh – team manager, Dragan Marijanović – fizioterapeut.

Veron Načinović – kapetan ekipe: “Iza nas je završnica kadetskog prvenstva koju su dosta obilježile ozljede. Unatoč tome borili smo se i igrali smo kao ekipa. Želio bi pohvaliti sve suigrače jer unatoč osvojenom trećem mjestu vratili smo se kući kao pobjednici.”