Povežite se s nama

Sport

Kantrida je rasprodana, ali Fiuman.hr nagrađuje dvije osobe s ulaznicama za utakmicu Rijeka – Maribor

Objavljeno

na


Međunarodna prijateljska utakmica između HNK Rijeke i NK Maribora koja će se iduće subote, 08. rujna, održati na Kantridi definitivno je jedna od najljepših sportskih priča ove godine u Hrvatskoj.

Brojni Rijekini navijači i dalje žale za legendarnim stadionom na Kantridi, a da je to zaista tako potvrđuje i podatak da su sve ulaznice rasprodane punih desetak dana prije odigravanja utakmice. Posljednje ulaznice prodane su tijekom jutarnjih sati ovog četvrtka.

Portal Fiuman.hr kao medijski pokrovitelj ovog spektakla u dogovoru s organizatorima utakmice osigurao je četiri ulaznice (tribina C) za nagradnu igru na svojoj Facebook stranici koja broji preko 45 tisuća ljudi.

Sve što je potrebno je ovu objavu na Facebooku lajkati, podijeliti i u komentarima tagirati osobu koju vodiš sa sobom na tu utakmicu koja će se očito dugo pamtiti. Tko je osvojio ulaznice bit će objavljeno na Facebook stranici u subotu, 01. rujna, u 17h, a dobitnike će odabrati računalna aplikacija “Random Comment Picker Facebook”.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže