Povežite se s nama

Sport

Stadion Kantrida spremno čeka spektakl, uvjeti za igru bit će idealni

Objavljeno

na

Kantrida u posebnom ruhu za Rijeka - Maribor

Dugo se neka subotnja večer u Rijeci nije toliko iščekivala kao ova pred nama. 08. rujna u 20 sati nogometaši Rijeke nakon izbivanja nešto duljeg od tri godine ponovno će istrčati na travnjak legendarnog stadiona na Kantridi, a pritom će imati podršku prepunih tribina.

Deset tisuća navijača podsjetit će cijelu Rijeku, ali i Hrvatsku zbog čega je Kantrida toliko omiljena. Osim što će na travnjaku nogometaši Rijeke i Maribora zasigurno pružiti zanimljivu utakmicu, ništa manje atraktivno neće biti ni sve ono što će se događati prije prvog sučevog zvižduka, ali ni tijekom utakmice na tribinama.

Organizatori utakmice pripremili su nekoliko zanimljivih događanja kao uvod u susret. Nakon što se vrata stadiona otvore u 18 sati, posjetiteljima će na raspolaganju biti ugostiteljska ponuda na više lokacija. U posljednjih pola sata prije utakmice gledatelji će moći uživati u nastupu Puhačkog orkestra Lovran, podizanju legendarne zastave HNK Rijeke, a prije nego što igrači izađu na teren pred sam početak utakmice Damir Badurina otpjevat će zajedno s navijačima “Najdraža Rijeko”.

Proteklih dana najava vremenskih uvjeta u subotu navečer nije baš mamila osmijeh na lica Riječana, ali i to se “posložilo”. RiMeteo javlja da će u subotu u 20h na Kantridi biti pretežno vedro i ugodno uz slabu do umjerenu buru. Temperatura zraka bit će između 21 i 23 stupnja, odnosno gotovo pa idealno za igrače.

Dodajmo tome da linija 1 Autotroleja će u subotu od 18 do 24 sata voziti besplatno, pa se preporučuje korištenje javnog gradskog prijevoza s obzirom na to da se očekuju vrlo velike prometne gužve. Svi koji nisu stigli na vrijeme kupiti ulaznicu za Rijeka – Maribor mogu pratiti TV prijenos na Arena Sportu.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram