Povežite se s namaDario Knežević, kapetan HNK Rijeka, produžio je ugovor s klubom na još godinu dana. Igrač koji je kroz karijeru svojim primjerom, zalaganjem i ponašanjem bio pravi uzor svima tako će i ove sezone biti oslonac momčadi.

“Drago mi je što ću još godinu dana biti dio ove prekrasne priče. Nadam se da će ova sezona biti uspješnija kako za momčad tako i za mene osobno. Prošla zbog neugodne bolesti nije bila najbolja, ni ova nije krenula kako treba, ali vjerujem da ću se brzo vratiti kako bih pomogao momčadi i kako bismo osvojili barem jedan trofej i na najbolji način predstavljali klub u Europi. Znamo koliko to navijačima znači i potrudit ćemo se maksimalno da u tome uspijemo”, rekao je Dario Knežević koji se zaputio u Varaždin kako bi zaliječio ozljedu stopala zadobivenu na prvom treningu u novoj sezoni.

Zadovoljstvo što je jedan od stožernih igrača produžio vjernost klubu iskazao je i sportski direktor Srećko Juričić istaknuvši kako su Kneževićeve ljudske i igračke kvalitete značajan faktor u stvaranju uspješne momčadi.

“Izrazito nam je drago da smo se dogovorili s Dariom oko produženja ugovora. On je naš kapetan, vođa ove momčadi i na terenu i izvan njega. Nas očekuje puno utakmica ove sezone u prvenstvu, Kupu i Europskoj ligi, a igrač kvalitete i iskustva Daria Kneževića svakako treba ovoj momčadi”, istaknuo je Srećko Juričić.

HNK Rijeka