Povežite se s nama

Sport

Kapetan zlatnih Barakuda ovog tjedna održat će predavanje u Rijeci

Objavljeno

na
Poslovna akademija Rijeka ovog ponedjeljka najavila je posebno gostujuće predavanje koje će održati Ivan Krapić, alumni Veleučilišta PAR i kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije. Gostujuće predavanje pod nazivom “Od PAR studenta do svjetskog prvaka – sportsko-obrazovni put kapetana Ivana Krapića” bit će prilika da čujemo o Ivanovim iskustvima, izazovima i uspjesima koje je donio njegov put do samog vrha svjetskog vaterpola. Očekujemo inspirativne priče o vođenju, upornosti i predanom radu koji su mu omogućili da postigne izvanredne rezultate.

Ivan Krapić, čiji je sportski talent dodatno obogaćen kroz obrazovanje na Veleučilištu PAR, nedavno je postigao izuzetan uspjeh kao kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Njegova ekipa osvojila je zlatnu medalju nakon napetog finalnog susreta protiv Italije, pobijedivši rezultatom 15:13. Ovo je ne samo uspjeh za njega osobno, već i za cijelu našu akademsku i sportsku zajednicu, navodi se u priopćenju.

Predavanje će biti otvoreno za javnost i održat će se u četvrtak, 22. veljače 2024., u Auli Veleučilišta PAR u centru Rijeke s početkom u 16 sati.

“Ovo je prilika koja nas sve nadahnjuje i potiče na daljnje uspjehe. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže kako bismo zajedno proslavili uspjehe našeg alumnija i kapetana Ivana Krapića i iz prve ruke saznali sve o njegovim uspjesima”, ističe PAR.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže