Povežite se s nama

Mozaik

Karnevalska utrka Veprinac Vertical okupila dvadeset maskiranih natjecatelja

Objavljeno

na

Foto: Marko Matešić


Karnevalska utrka Veprinac Vertical, održana ovog vikenda u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije i Društva sportske rekreacije „A2“, okupila je dvadeset natjecatelja pod maskama, među kojima je bilo i dvoje trkača iz Velike Britanije. 

Izrazito hladno vrijeme nije zaustavilo sportski duh, a trkačima je bilo dovoljno svega tridesetak minuta za prelazak staze duge 4,5 kilometara od Opatije do Veprinca, koja je prolazila povijesnim rutama Veprinački put i Put mlikarica. Točnije, pobjednik Josip Meštrić (BK Maraton) stazu je savladao za svega 24 minute i 29 sekundi, a slijedili su ga Vedran Dakić (Nu3sport) kojem je za uspon bilo potrebno 27 minuta i 32 sekunde te Dino Gajski (AK Rijeka) s vremenom od 27 minuta i 55 sekundi.

U ženskoj konkurenciji, najbrža je bila Darija Bostijančić (Kvarner trails) s vremenom od 33 minute i 49 sekundi, ispred Katarine Zaraj (Sport Vizija Opatija) s vremenom od 34 minute i 38 sekundi te Diane Kuiš (Sport Vizija Opatija) s vremenom od 37 minuta i 35 sekundi. 

Dodatni izazov natjecateljima bio je najstrmiji dio staze, na kojem je putem aplikacije Strava mjereno vrijeme kako bi se izračunalo tko je najbrže svladao najzahtjevniji dio utrke. 

Svi su natjecatelji nagrađeni finišerskom vrećicom s promotivnim materijalima Opatije i prigodnim darovima sponzora Polleo Sport, a za okrijepu natjecatelja i prigodne poklone pobrinuli su se Veprina 519, OPG Rumac, Suza Bregi, Atos pčelarstvo, Buretić Bregi i Tamarino cvijeće. Osim po maskiranim natjecateljima, utrka Veprinac Vertical posebna je i po svom ekološkom segmentu, jer se na njoj ne koristi plastika kako bi se širila svijest o važnosti očuvanja okoliša.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže