Povežite se s nama

Vijesti

Kastavcima će se u četvrtak predstaviti otpadomjer – uređaj za mjerenje i naplatu otpada

Objavljeno

na
S obzirom na to da na području grada Kastva započinje novi individualni sustav prikupljanja komunalnog otpada iz KD Čistoća pozivaju na prezentaciju otpadomjera – uređaja za mjerenje i naplatu otpada po stvarno odloženoj cijeni.

S obzirom da dio korisnika nema mogućnost smještaja spremnika za komunalni otpad na obračunskom mjestu, Grad Kastav je osigurao da se javna usluga prikupljanja komunalnog otpada pruža putem zajedničkih poluukopanih spremnika na površini javne namjene. Na poluukopane spremnike za odlaganje miješanog komunalnog otpada ugrađen je otpadomjer – uređaj koji omogućuje mjerenje i naplatu otpada po stvarno odloženoj količini.

Stoga će se za korisnike održati prezentacija upotrebe otpadomjera i to po sljedećem rasporedu:

1. Za korisnike iz stare jezgre Kastva

  • 03.11.2022. godine ispred poluukopanih spremnika na adresi Trg svete Lucije 4, i to ujutro u 09:00 sati te poslijepodne u 16:00 sati.

2. Za ostale korisnike iz višestambenih zgrada

  • 03.11.2022. godine ispred poluukopanih spremnika u ulici Štivar preko puta kućnih brojeva 1, 3, 5 i 7, i to ujutro u 10:00 sati te poslijepodne u 17:00 sati.
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram