Povežite se s nama

Vijesti

Kastavski učenici darovali igračke najmlađim bolesnicima na Kantridi

Objavljeno

na
Klinika za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka primila je u utorak 20. prosinca na Kantridi slikovnice i didaktičke igračke za djecu koja borave ili će boraviti na bolničkim odjelima. Darove za najmlađe bolesnike prikupili su članovi Vijeća učenika Osnovne škole “Milan Brozović” iz Kastva koji su motivirali učenike na humanitarno djelovanje.

U humanitarnoj akciji sudjelovala su ukupno dvadeset i dva razreda uz vodstvo predstavnika vijeća učenika svakog pojedinog razreda i uz koordinaciju školske pedagoginje Sanje Vidić Brčić te podršku ravnateljice Hedi Blašković.

Prikupljene darove na Kantridu su donijeli predsjednik Vijeća učenika Filip Nikolovski te predstavnica Vijeća učenika četvrtog razreda Lana Ovčarić, a na donaciji im se zahvalila glavna sestra Odjela operacijske dvorane i sterilizacije Halima Podrug.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže