Povežite se s nama

Crna kronika

Kaznena prijava taksistu: Pregazio pješaka kod ZTC-a zbog prebrze vožnje

Objavljeno

na
Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz događaj u kojem je 2. prosinca u Zvonimirovoj ulici u Rijeci smrtno stradao muškarac.

Prema utvrđenom stradali muškarac, za kojeg je naknadno utvrđeno da je riječ o 49-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, srušio se prilikom prelaska ceste te ostao ležati na kolniku Zvonimirove ulice nakon čega je na njega naletjelo vozilo.

Navedenim vozilom upravljao je 64-godišnji vozač krećući se neprilagođenom brzinom, na način da se dolaskom do mjesta nesreće nije uspio na vrijeme zaustaviti već je vozilom naletio na stradalog muškarca.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, policija protiv 64-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže