Povežite se s nama

Vijesti

KBC: Riječanka koja je bila naručena na Badnjak 2024. je danas pregledana

Objavljeno

na

IlustracijaSvaka karika  u projektu onko-uputnica kojeg je KBC Rijeka imao priliku pilotirati, a potom kasnije u cijelosti i implementirati odrađuje svoju predviđenu ulogu, a svojom efikasnošću u KBC-u Rijeka nadmašila je postavljeni cilj – naručivanje unutar sedam dana, jer je ostvaren rezultat dodjela termina po onko-uputnicama u roku od tri do četiri dana. Ključ za uspjeh  programa onko uputnica je dobra suradnja specijaliste opće medicine i bolničkog sustava, navodi KBC Rijeka u svom priopćenju.

Bolesnica o čijem slučaju su mediji izvještavali temeljem očito greškom obiteljskog liječnika naručene na UZV dojki  u neprimjereno daleki termin prema indikaciji utvrđenog čvorića, uključivanjem KBC-a Rijeka u onko sustav narudžbi, dobila je primjereni termin sukladno pravilima te je danas obavila pregled u KBC-u Rijeka i potom već započela obradu.

Apeliramo na sve građane koji detektiraju potencijalno otežano ostvarivanje usluge iz onkološkog programa, a za koji su obiteljski liječnici „ulazna vrata“ da se slobodno obrate timu e-zdravstva Ministarstva zdravstva koji je kontinuirano u komunikaciji s KBC-om Rijeka i drugim bolničkim ustanovama, ali je dostupan i svima u ostvarivanju pomoći i prava na uslugu iz područja  zdravstvenih usluga kod onkoloških i onkološko suspektnih  stanja.

KBC Rijeka ističe izvrsno iskustvo provedbe pilot projekta u svim segmentima  žurnog zbrinjavanja onkoloških pacijenata.

Informatički sustav koji osigurava onko uputnice i cjeloviti navedeni program ističe se iznimnom jednostavnošću korištenja i doslovno jednim klikom omogućuje specijalistima obiteljske medicine uvid i naručivanje na sve slobodne onkološke termine u svim zdravstvenim ustanovama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže