Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka ponovno dozvolio posjete bolesnicima

Objavljeno

na
Zbog povoljne epidemiološke situacije vezane uz smanjenje broja aktivnih slučajeva bolesti COVID-19, prema Odluci ministra zdravstva o prestanku važenja Odluke o posebnim sigurnosnim mjerama u zdravstvenom sustavu i sustavu socijalne skrbi, Krizni stožer KBC-a Rijeka donio je odluku da se dozvoljavaju posjeti bolesnicima.

Prema prijedlogu Povjerenstva za bolničke infekcije, dozvoljava se jedan posjetitelj bolesniku u uobičajenim terminima – radnim danima od 15.30 do 17.30 sati, a vikendima i praznicima od 14 do 17 sati. Posjetitelji su prilikom boravka u bolnici dužni koristiti osobnu zaštitnu opremu i poštivati druge propisane preventivne mjere.

Na snazi ostaju obaveze ispravnog nošenja medicinskih maski u zdravstvenim ustanovama pa i u KBC-u Rijeka. Odlukom Kriznog stožera ukida se obaveza dokazivanja imunosti COVID potvrdom ili nezaraznosti testiranjem na SARS-CoV2 za pacijente i druge korisnike zdravstvenog sustava, osim u posebnim slučajevima prema procjeni liječnika, indikacijama u bolničkom radu te pri medicinskom postupku u kojem se oslobađa velika količina aerosola.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže