Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka ponovo otvara COVID infocentar za komunikaciju s obiteljima oboljelih

Objavljeno

na
U cilju što bolje komunikacije s obiteljima oboljelih KBC Rijeka od četvrtka, 4. studenoga ponovno otvara telefonski COVID infocentar.

U skladu s razvojem epidemiološke situacije KBC Rijeka kontinuirano se organizacijski prilagođava kako bi u svakom trenutku mogao zbrinuti rastući broj COVID bolesnika kojima je potrebna hospitalizacija, ali i u maksimalnom opsegu nastavio pružati sve ostale zdravstvene usluge.

S obzirom na povećanje broja COVID odjela i specifičnosti njihovog kliničkog rada, po uspješnom modelu primijenjenom u prethodnom pandemijskom valu, KBC Rijeka od četvrtka, 4. studenoga ponovno otvara COVID infocentar kao središnju jedinicu koja će unaprijediti komunikaciju s obiteljima oboljelih.

U infocentru će građanima na raspolaganju biti komunikacijski tim sastavljen od posebno educiranih liječnika i medicinskih sestara uz podršku kliničkih psihologa koji će davati informacije o stanju pojedinih pacijenata oboljelih od COVID-a. Članovi obitelji moći će u infocentru dobiti informacije u kojoj se fazi obrade bolesnik nalazi ili na kojem je odjelu smješten te posredovati u direktnom i detaljnom informiranju od medicinskog tima koji o dotičnom bolesniku skrbi na bolničkom odjelu.

Članovi komunikacijskog tima u infocentru bit će u stalnom kontaktu s koordinatorima COVID odjela u KBC-u Rijeka.

COVID infocentar dostupan je od četvrtka, 4. studenoga, a građani će moći nazvati članove komunikacijskog tima svaki radni dan od 8 do 16 sati na brojeve

091-1658 197 i 091- 1658 293. Subotom, nedjeljom i blagdanom informacije će u infocentru biti dostupne od 10 do 14 sati.

Redovni kontakt-telefoni za informacije o pacijentima smještenima u KBC-u Rijeka objavljeni na mrežnim stranicama KBC-a (www.kbc-rijeka.hr) ostaju i dalje dostupni u terminima za informiranje.

Zbog dinamike rasta broja pacijenata i otvaranja novih COVID odjela moguće su i promjene o kojima ćemo izvijestiti javnost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže