Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka potpisao ugovor o funkcionalnoj integraciji bolnica s Općom bolnicom Gospić

Objavljeno

na
KBC Rijeka potpisao je u utorak, 13. prosinca u Ministarstvu zdravstva Ugovor o funkcionalnoj integraciji bolnica s Općom bolnicom Gospić, u skladu s reformskim mjerama i s ciljem financijske održivosti zdravstvenog sustava, povećane dostupnosti i poboljšanja kvalitete zdravstvene zaštite bolesnika.

U nazočnosti državnog tajnika Ministarstva zdravstva  Tomislava Dulibića ugovor je u ime KBC-a Rijeka potpisao ravnatelj  prof. dr. Alen Ružić, a u ime Opće bolnice Gospić ravnateljica mr. Sandra Čubelić. Tom je prilikom ravnateljica gospićke bolnice potpisala i ugovor o funkcionalnoj integraciji s Općom bolnicom Zadar, koju je predstavljao ravnatelj Željko Čulina s ciljem koordinacije regionalne mreže.

Ravnatelji su u diskusiji istaknuli da će formalizacija i do sada dobre suradnje između bolnica pridonijeti boljem i lakšem rješavanje izazova zdravstvenog sustava, lakšem zbrinjavanju složenijih pacijenata i smanjenju lista čekanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže