Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka svečanom sjednicom ispratio umirovljenike

Objavljeno

na
KBC Rijeka je nakon pauze zbog pandemije obnovio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika, organizira svečanu sjednicu Stručnog vijeća.

U četvrtak, 9. lipnja u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja uz pozdravne riječi predsjednika Stručnog vijeća prof. dr. Luke Zaputovića i ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića priređeno je druženje sadašnjih i nekadašnjih zaposlenika riječke bolnice.

Umirovljenici KBC-a Rijeka koji su u mirovinu otišli tijekom 2020. godine, njih 70, dobili su prigodne darove u znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos u razvoju bolnice i predanu skrb o zdravlju građana.

Darove, umjetničke radove profesora i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, uz ravnatelja, umirovljenicima su uručile zamjenica ravnatelja dr. sc. Diana Maržić i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić. U ime umirovljenika na darovima se zahvalio dr. Vedran Frančišković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže