Povežite se s nama

Mozaik

Kedžo i čaroban ambijent oduševili posjetitelje, danas slijedi koncert Matije Cveka

Objavljeno

na

Foto: Luka TabakoBrojni posjetitelji jučer su na Mirinama poželjeli dobrodošlicu ljetu uz Mirine Park Summer Party u organizaciji Turističke zajednice općine Omišalj. Kako i sam naziv događaja aludira, na antičkom lokalitetu u Omišlju održan je pravi ljetni party uz koncertni nastup Damira Kedže. Na “domaćem terenu” Kedžo je uz sjajan repertoar i vokal koji se posebno ističe u live izvedbi raspjevao i rasplesao publiku.

Jedinstveni lokalitet pokraj mora pretvorio se u primamljivu kulisu, uz ambijentalnu rasvjetu i dekorativne elemente. Atraktivni photo corneri u boho stilu koje je dizajnirala ekipa Arty Party bili su pravi mamac za sve koji su u svojim mobitelima poželjeli zadržati uspomenu s ovog zanimljivog eventa. 

Osim u glazbenom programu, posjetitelji su uživali uz bogatu ugostiteljsku ponudu i gostovanje Drivenik Brewery s craft pivom Kirica. Za sve one koji nisu stigli na Mirine u petak, dobra je vijest što se ljetna čaroliija na Mirinama nastavlja i večeras kada će na pozornicu stići Matija Cvek & The Funkensteins, a za sve posjetitelje ulaz je slobodan! 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže