Povežite se s nama

Mozaik

Kedžo izbacio novi singl, najavio rođendanski party i koncert

Objavljeno

na

Foto: Matija Škalić


Nije više tajna kako jedan od najpoznatijih muških vokalista i interpretatora na hrvatskoj glazbenoj sceni, Damir Kedžo, sprema posebno iznenađenje za publiku povodom svog 37. rođendana.

Uoči velikog koncerta 25. svibnja u zagrebačkom Johann Francku objavio je novi singl, “Tajna mojih pobjeda”, a na koncertu u Zagrebu pridružit će mu se gosti i prijatelji Natalie Balmix te Alen Đuras s kojima je Kedžo dijelio pozornicu ovogodišnje Dore.

“Četiri godine nisam imao koncert u Zagrebu. Sad istu večer slavim rođendan i imam koncert. Alen slavi rođendan dan nakon mene, pa nas tu večer čeka dvostruko slavlje. Svakako planiram biti sa svojim prijateljima za vrijeme koncerta, a poslije idemo gdje god nas život odnese”, kroz smijeh govori glazbenik koji je upravo na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije upoznao čovjeka s kojim je stvorio novi hit “Tajna mojih pobjeda” – makedonskog tekstopisca i producenta Darka Dimitrova.

“Spojila nas je srpska pjevačica Tijana Bogićević, a nakon što me čuo na Dori, počeli smo pričati i oboje smo izrazili želju da zajedno radimo. Našao sam nekoga tko me u potpunosti razumije kao producent”, ističe Damir te nastavlja:

“S ovom pjesmom smo bili gotovi u jedno popodne. Nikada u životu nisam s nekim brže odradio posao, a da smo stvorili nešto tako brutalno. Glazba za mene ne poznaje granice i volim kad se one ruše”, kaže.

S obzirom na suradnju s mnogim regionalnim hitmakerima, Kedžo je komentirao i želju samostalnog koncerta u zagrebačkoj Areni u nekoj skoroj budućnosti. Nakon što su to posljednjih mjeseci i godina učinile većinom brojne bosanske i srpske zvijezde, nije tajna da se domaća publika zaželjela toga da to sljedeće učini netko mlađi s naše estrade, pogotovo jer je već odavno poznato da mi zapravo nemamo ni jednu zvijezdu mlađu od 40 godina.

“To mi je veliki životni plan, ali neću zakupiti zagrebačku Arenu deset godina unaprijed. Uz dobar tim i odlične pjesme, to će doći s vremenom. Počeo sam intenzivnu suradnju s Borisom Đurđevićem, apsolutno vjerujem njegovoj autorskoj i producentskoj viziji, konačno imam pouzdanog suradnika na kojeg se mogu uvijek osloniti. A možda se i opet prijavim za Doru; Eurosong mi je fetiš, nacija je zaslužila da ja tamo napravim dar-mar, ne znate vi koliko sam ja lud kad hoću, potrebna mi je samo pjesma koja će biti pisana za Euroviziju, a ne za domaće radio stanice”, zaključio je raspoloženo ovaj 36-godišnji Omišljanin.

Osim što je “Tajna mojih pobjeda” prava ljetna poslastica za sve ljubitelje glazbe, svojom autentičnošću i izražajnošću, Damir Kedžo obećava kako će ova pjesma biti samo početak uzbudljivog glazbenog putovanja koje će zadovoljiti različite glazbene ukuse publike širom regije. Karte za veliki zagrebački koncert na kojem će se slaviti do kasno u noć, možete pronaći putem sustava Entrio.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže