Povežite se s nama

Mozaik

Kedžo pohvalio Albininu pjesmu i kritizirao Ninu Kraljić zbog reakcije

Objavljeno

na




Prošlogodišnji pobjednik Dore Damir Kedžo na Radio Dalmaciji je komentirao ovogodišnju pobjednicu Albinu Grčić, ali i reakciju Nine Kraljić koja se na društvenim mrežama oglasila po završetku Dore, a dva dana kasnije i izbrisala svoje račune na društvenim mrežama.

Kedžo je nahvalio Albinin nastuo i pjesmu pjevačici zaželio svu sreću i uspjeh na Eurosongu. Potom je komentirao i činjenicu da joj Nina (jedina) nije čestitala na pobjedi.

“Svi natjecatelji koji su bili na Dori sigurno su se puno pripremali, pogotovo sada kada nema koncerata, svi su doma i imaju jedino Doru kao nekakav nastup. Samim time razumijem i te neke iskrice koje se dogode, ali ja tako nikad ne bih reagirao. Shvaćam da je tu ljutnja u nekakvom porazu, makar po meni u glazbi nema poraza”, rekao je glazbenik i dodao:

“Svakome će se neka pjesma svidjeti i to će se slušati. Ali stvarno mislim da nije kolegijalno i nije lijepo. Ako zbilja misliš da negdje ima razloga za nešto reći onda budi 100% siguran u to ili nemoj ništa govoriti. Bilo mi je malo možda neukusno”.

Potom je komentirao i zašto se nije mogao dogovoriti s HRT-om oko povratka na Doru.

“Apsolutno svake godine je pobjednik Dore pjevao svoju pobjedničku pjesmu, neki su imali čak i medley. To su bili jedini naši uvjeti, da ja nastupim s pjesmom Divlji vjetre i još jednom, znači samom tom pjesmom ili s dvije pjesme složene u medley. Dogodilo se da je to bio kamen spoticanja u našim pregovorima. S tim da mi nikada zapravo nismo rekli ‘ne, hvala’, mi smo čitavo vrijeme ostavili otvoren odnos, zapravo je odluka došla s njihove strane”, zaključio je Kedžo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram