Povežite se s nama


Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion Kantrida, 21 sat) dočekuju škotski Aberdeen u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige. Riječki nogometaši pred svojim navijačima krenut će u novi pohod na Europu, prvi put u povijesti igrat će protiv ekipe iz Škotske.

– Težak protivnik i teško vrijeme, te Maleš koji je virozan. Želja je ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke u najavi utakmice.

– Aberdeen smo analizrali, radi se o vrlo nezgodnom protivniku. Vremenski uvjeti mogu biti samo alibi, ali mislim da nas to ne bi smjelo smetati. Iskustvo igranja u Europi moramo iskoristiti, iako svaka utakmica donosi novu priču. I Aberdeen je iskusan, prošle sezone pobijedili su Groningen. Bit će otvorena utakmica, svi bismo bili zadovoljni da se nastavi serija – ustvrdio je Kek.

Utakmicu protiv Aberdeena najavio je i Josip Radošević.

– Maksimalno smo koncentrirani na utakmicu i ono što se traži od nas. Očekujemo sve najbolje, maksimalnu angažiranost i veliku podršku navijača kao i uvijek. Slušamo trenera i stručni stožer i ono što traže od nas – rekao je Josip Radošević.