Povežite se s nama

Sport

Kek: Igrači su plakali nakon utakmice

Objavljeno

naKratak i vrlo jasan bio je trener Rijeke nakon utakmice Lokomotiva – Rijeka u kojem su domaćini došli do tri boda iz kaznenog udarca koji je u 89′ minuti realizirao Leko. Bio je to jedini udarac domaćih na gol Rijeke.

“Čestitam svojim igračima na želji na volji i na trudu. Lokomotivi sve dobro želim u prvenstvu do kraja”, rekao je trener Rijeke

“Mislim je da je toliko kamera bilo na stadionu da nema smisla da ja nešto posebno komentiram. Ispričavam se ako sam nekog uvrijedio neposredno prije isključenja, ali normalno je da imam neku reakciju nakon svega ovoga”, osvrnuo se Kek i na sve događaje u utakmici u kojoj je između ostalog, Rijeci, zbog navodnog zaleđa, poništen pogodak Tomasova u 10. minuti.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže