Povežite se s namaNogometaši Rijeke još su jednom u proljetnom dijelu sezone osvojili bod na gostovanju. Obrana na čelu s Prskalom još je jednom izdržala, dok je pred Mikulićevim golom nedostajalo malo sreće, preciznosti i mirnoće za “ubrati” bodove u Gradskom vrtu.

“Očekivano tvrda utakmica, posebno u prvom poluvremenu. U drugom dijelu nismo materijalizirali prilike koje smo imali i na kraju strepili da iz nekog prekida ne primimo pogodak. Čestitam Osijeku na korektnoj utakmici i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva”, istaknuo je Matjaž Kek i dodao da ga ne iznenađuje slabija realizacija na gostovanjima.

“Stvaramo prilike, imamo nadmoć, posjed lopte… Izgubili smo igrače koji su davali golove, ovi koji su došli ili nisu fizički na nivou ili imaju problema u razumijevanju naše igre. Treba materijalizirati prilike pa će biti lakše. U Osijeku nije nikada lako igrati, a pogotovo protiv borbene i angažirane momčadi kakva je domaćin bio u ovoj utakmici. Bilo je i malo peha kada smo pogodili vratnicu, na gostovanja smo postizali i više od jednog gola koji nam nisu priznati, ali moramo raditi da napredujemo i nakon ove stanke budemo još i bolji”, dodao je Rijekin trener.

HNK Rijeka