Povežite se s namaNogometaši Rijeke u nedjelju u 15 sati na Stadionu HNK Rijeka dočekuju Dinamo u utakmici 14. kola MAXtv Prve lige. Sportska Rijeka diše za nedjeljne derbi, stadion će biti pun, očekuje se pravi nogometni spektakl. Rijeka domaću pobjedu nad Dinamom u prvenstvu čeka od rujna 2012. godine.

– Jedan veliki izazov je ispred nas i imamo veliki motiv. Igramo protiv momčadi koja dominira u hrvatskom prvenstvu. Veseli nas što je stadion rasprodan, želja je doći do bodova. Vjerujem da će svaki pojedinac izvući maksimum. Moramo vjerovati u sebe. Siguran sam da će nam navijači pomoći, posebice kada je u pitanju derbi – rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Dinama najavio i Ivan Močinić koji je jedini od današnjeg kadra bio u sastavu koji je 2012. posljednji put u prvenstvu pobijedio Dinamo.

– Znamo kakva nas utakmica očekuje. Dugo nismo pobijedili Dinamo u prvenstvu na Kantridi. Pokušat ćemo to promijeniti. Dobro smo se pripremili i pred punim stadionom doći do vrijednih bodova. Poseban je motiv igrati protiv Dinama – zaključio je Ivan Močinić.

HNK Rijeka

 

Marketing