Povežite se s namaNogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u okviru 16. kola dočekuju Split. Riječki nogometaši pobjedom na Poljudu preuzeli su vrh ljestvice i ogled protiv Splita bit će nova prilika za dokazivanje protiv jakog suparnika.

– Derbi protiv ekipe koja je s novim trenerom ušla u seriju pobjeda. Dovoljno govori pobjeda protiv Dinama. Iskusna ekipa koja se dobro posložila i zna se kvalitetno braniti i igrati prema naprijed. Čeka nas teška utakmica, a to je svaka dok te love na vrhu. Još jedna utakmica koja će pokazati kako se nosimo s pritiskom. Veseli nas zanimanje navijača za ovu utakmicu, njihova podrška puno nam je značila protiv Dinama i Hajduka. Želja je da Rujevica bude rasprodana i to je priznanje za naš rad i rezultate  – rekao je Matjaž Kek uoči ogleda sa Splitom.

Utakmicu je najavio i Matej Mitrović.

– Dolazi nam dobra ekipa, bit će teška utakmica. U prošlom kolu pobijedili su Dinamo, iz utakmice u utakmicu podižu igru i neće se doći braniti. Moramo se postaviti kao i uvijek i uzeti tri boda – rekao je Matej Mitrović.

HNK Rijeka