Povežite se s nama

Nogometaši Rijeke u nedjelju od 19 sati gostuju kod Zadra u utakmici 34. kola Prve HNL. Rijeka je ove sezone triput u prvenstvu svladala momčad iz Stanova uz ukupnu gol razliku 11:2. Ova utakmica ima veliku važnost za Zadar koji se bori za ostanak u ligi.

“Zadar igra kvalitetno jer je napravio kvalitetne pripreme i dobio potrebna pojačanja. Mislim da su u dosadašnjem dijelu pokazali kvalitetu koja može biti nezgodna ako ne prihvatimo način igre s puno agresije, duela i odbijenih lopti”, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

“Zadar je stvorio raznovrstan i širok kadar kojega rotiraju. O Krstanoviću svi sve znamo i potvrdio se u HNL-u. Nećemo o pojedincima jer bi ti bilo podcjenjivanje ostalih igrača koji su također dobri”, dodao je trener Rijeke.

U Zadru na posudbi igra i nekoliko igrača Rijeke. “Pratimo sve igrače koji igraju na posudbi. Koliko stignem i koliko je moguće i sam pogledam utakmice. Naravno da ih moramo pratiti. Vjerujem da će oni imati sportski motiv i to je ljudski, ali tvrdim i da i mi moramo biti motivirani”, zaključio je Matjaž Kek.

Utakmicu u Zadru najavio je i Matej Mitrović. “Čeka nas teško gostovanje, znamo svi kako je igrati u Zadru. Cilj je odigrati što bolje i ostvariti što više pobjeda. Krstanović? Igrali smo zajedno, bili smo prijatelji i van terena. Radi se o opasnom napadaču”, rekao je Matej Mitrović.

HNK Rijeka