Povežite se s nama

Sport

Kinezi nude 4 milijuna eura za Sharbinija

Objavljeno

na


Rijeka je ove zime uvjerljivi rekorder kad je u pitanju prodaja igrača, za Andreja Kramarića inkasirano je čak oko deset milijuna eura i to je prvi put da je Rijeka uprihodila u jednom prijelaznom roku više od zagrebačkog Dinama koji je poznat po vrlo dobrom trgovanju igračima.

No, ukupni prihodi od prodaje igrača ove su zime vrlo lako mogli biti i znatno viši, kako otkriva Novi list, jer jedan kineski klub je bio spreman ponuditi ukupno čak četiri milijuna eura za Anasa Sharbinija.

Radi se o kineskom prvoligašu Jiangsu Guoxinu, koji, zanimljivo, u svojoj prvoj postavi ima tek dva stranca – jednog Brazilca i jednog Islanđanina.

No, predsjednik Rijeke Damir Mišković je u dogovoru s igračem odlučio odbiti tu ponudu. Anas vjerojatno nije htio opet riskirati transferom na egzotično nogometno tržište kao prije nekoliko godina kad je otišao u Al-Ittihad, što se na kraju nije pokazalo najpametnijim potezom.

Sharbini bi, da je pristao na transfer, navodno u Kini zarađivao po sezoni čak milijun eura.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže