Povežite se s nama

Vijesti

Klinički bolnički centar Rijeka nabavio prijeko potreban uređaj uz pomoć Ine

Objavljeno

na


Zahvaljujući donaciji Ine, KBC Rijeka nabavila najsuvremeniji uređaj za 24-satnu pHmetriju s impedanzom koji će biti korišten na Klinici za pedijatriju. Njime će se uvelike pomoći pri dijagnostici bolesti jednjaka u djece i adolescenata.

„Pomagati zajednici u kojoj poslujemo nije samo naša dužnost, već i potreba, a posebno smo osjetljivi na one koji su najranjiviji. Tako smo i ovaj put odlučili donirati sredstva našim dugogodišnjim prijateljima u KBC-u Rijeka za kupnju uređaja koji će osigurati pravilnu i brzu dijagnostiku te tako ubrzati liječenje djece u Klinici za pedijatriju“, izjavio je Goran Pleše, operativni direktor Rafinerija i marketinga.

„Nabavom 24 satnog pHmetra osigurana je kvalitetna skrb za najmlađe pacijente čime će se unaprijediti dijagnostika bolesti probavnog sustava. Ovim putem omogućit će se precizna dijagnostika i ispravno liječenje uzroka smetnji“, rekao je prof. dr. Goran Palčevski, pročelnik Zavoda za gastroenterologiju, hepatologiju, endokrinologiju i nefrologiju.

„Ovo je još jedna u nizu vrijednih donacija koje je tvrtka INA namijenila riječkoj bolnici te smo vrlo zahvalni na ovom vidu podrške. Sofisticirana oprema omogućit će učinkovit rad zdravstvenih djelatnika te kontinuitet unaprjeđenja usluga u liječenju pacijenata dječje dobi“, istaknula je prof. dr. Jelena Roganović, predstojnica Klinike za pedijatriju.

S ciljem unapređenja dijagnostike, nabavke prijeko potrebnih uređaja, poboljšanja uvjeta smještaja i liječenja bolesnika, kao i uvjeta rada zdravstvenih djelatnika, INA je zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj ove godine donirala ukupno 1,4 milijuna kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže