Povežite se s nama

Sport

Knežević: Ove godine treniramo puno više (VIDEO)

Objavljeno

na
Kapetan HNK Rijeke i igrač s najviše nastupa za ‘bijele’ od aktualne momčadi (201 nastup) Dario Knežević poveo je prije pet dana svoju momčad u nove zimske pripreme. Odredište je bila Španjolska.

Baza je dobro poznati Benahavis, mjesto gdje se Rijeka i prošle godine pripremala i gdje se igrači osjećaju kao kod kuće.

“Sve nam je poznato, a uvjeti su odlični, zaista je sve u najboljem redu… – rekao je Dario Knežević u razgovoru petog dana priprema. Situacija u Španjolskoj je, barem što se uvjeta za trening tiče, uistinu savršena. Vrijeme je sunčano, teren odličan. Igračima ne smeta ni pojačan intenzitet rada.”

“Radimo puno više nego na prošlim pripremama. Ali kako je bilo dosta odlazaka i dolazaka novih igrača, a izgleda da će doći i još neka nova lica, sve to treba posložiti. Ali tome pripreme i služe…”, ističe kapetan Rijeke koji je najtrofejniji igrač kluba. Aktivno je sudjelovao u osvajanju 4 trofeja (tri Kupa i jedan Superkup). Rijeka naravno želi i dalje dizati pobjedničke pehare…

“Navikli smo ljude na velike pobjede i dobre rezultate i normalno je da se to očekuje i dalje. I ove sezone u Kupu želimo doći ponovno do kraja, a u prvenstvu se što više približiti Dinamu. Treba samo puno raditi, a ja se nadam da će sve to ponovno dobro izgledati.”

Posljednju službenu utakmicu za prvu momčad kapetan Rijeke odigrao je 6. travnja 2014. godine kada je poražen Hajduk (4:1) na Kantridi. Nakon toga neugodna bolest na duže ga je vrijeme odvojila od travnjaka i najdraže momčadi.

Kapetan se vratio (protiv Ingolstada postigao i pogodak) baš na vrijeme prije nego klub iz Splita ponovno dođe pod stijene…

Cijeli razgovor s Dariom Kneževićem kao i kadrove s treninga petog dana priprema pogledajte u sljedećem videu…

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram