Povežite se s namaRemi Rijeke na gostovanju kod Slaven Belupa sigurno ne spada u red utakmica koje će se dugo pamtiti. Ipak, jedan detalj svakako treba zabilježiti. U momčad se nakon više od godinu dana izbivanja vratio Dario Knežević, kapetan momčadi koji se vratio nakon neugodne bolesti i predvodio momčad u utakmici u kojoj je Rijeka osvojila bod kojim je dodatno povećala prednost pred pratnjom.

 “Moram priznat da sam sretan zbog nastupa, zbog rezultata ne baš toliko. Stanka od godinu dana na ovoj razini se osjetila, u zadnjih 20 minuta bilo je malo problema što se tiče fizike, ali sve u svemu osim rezultata nije i bilo loše”, istaknuo je Dario Knežević koji je svjestan da se momčadi kao što je Rijeka ne smije događati pogodak u prvoj minuti.

“Ne smije nam se događati pogodak u prvoj minuti, to nam se ne smije događati… Vratili smo se nakon dvije minute, ali tijekom cijele utakmice nije to bio naš nivo, prihvatili smo ritam Slaven Belupa i nismo bili na pretjerano visokoj razini”, dodao je kapetan Rijeke.

HNK Rijeka