Povežite se s nama

Vijesti

Knjižnica u Circolu zatvara se na tri tjedna

Objavljeno

na
U sklopu priprema za preseljenje u novu zgradu u kompleksu Benčić, središnji odjel Palača Modello Gradske knjižnice Rijeka bit će zatvoren za korisnike od 5. do 24. rujna.

Tijekom privremenog zatvaranja provest će se redovna revizija fonda te ključan dio pripreme fonda za rad u novoj zgradi knjižnice u kompleksu Benčić na principu nove tehnologije. Naime, u novom prostoru koristit će se specifična RFID tehnologija što podrazumijeva niz pripremnih radnji (lijepljenje RFID naljepnice na svaku knjigu, povezivanje svake naljepnice s online kataložnim zapisom knjige…) te je to potrebno napraviti znatno ranije od same selidbe. Isti postupak u svibnju je proveden u Središnjem odjelu FIlodrammatica, a sada je red na Središnjem odjelu Palača Modello.

U navedenom razdoblju razdoblju zakasnina se za sve posuđene knjige u tom odjelu neće obračunavati.

Knjige će se ujedno moći vratiti u kutiju na ulazu od ponedjeljka do petka od 8 do 19.30 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Svim članovima Gradske knjižnice Rijeka na raspolaganju je ostatak mreže koji se od ponedjeljka, 5. rujna, nakon ljetnog rasporeda, vraća u redovno radno vrijeme: Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor (Dječja kuća), ogranci Zamet, Turnić, Drenova, Trsat te gradski bibiobus.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram