Povežite se s nama

Sport

Kod dvorane 3. maj na Kantridi će se raditi mali košarkaški teren i staviti dječje sprave

Objavljeno

na

Održan sastanakTemeljem zahtjeva Tranzicijske inicijative Rijeka-TIR i uz potporu Vijeća MO Kantrida na početku ovog tjedna održan je sastanak u vezi uređenja okoliša sportske dvorane „3. Maj“ na Kantridi.

Sastanku je prisustvovao g. Sanjin Medija iz TD Rijeka sport koje je zaduženo za upravljanje, održavanje i izgradnju sportskih objekata te je podrobnije iznio podatke o projektu, a nakon rasprave zahtjev za uređenje okoliša dvorane je u cijelosti podržan.

Naglašeno je fazno uređenje prostora uz izgradnju malog košarkaškog terena, postavu dječjih sprava te zamjena podloge na cijelom terenu, poručuju iz Mjesnog odbora Kantrida.

Izvor: Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže