Povežite se s nama

Mozaik

Koncert Marka Tolje na Zametu za Dan žena

Objavljeno

na
Riječki SDP i ove će godine, kao i niz godina ranije, građanima pokloniti koncert povodom Dana žena, popularniji pod nazivom Osmi Mart.

Prošle godine u dvorani Zamet nastupio je Neno Belan, a godinu dana ranije Josipa Lisac. Ovog puta pred Riječankama i Riječanima naći će se domaći dečko, a radi se o Marku Tolji, kako portal Fiuman.hr neslužbeno doznaje.

Vladajuća stranka u Rijeci u danima koji će prethoditi koncertu sljedećeg vikenda (nedjelja 08.03.) će brojne stanovnike tog najvećeg grada na Kvarneru nagraditi s približno 3.000 ulaznica, koliki je kapacitet dvorane na Zametu ovom prilikom.

Marko Tolja rodio se u Rijeci 3. srpnja 1984. godine. Prva glazbena iskustva, kako navodi Wikipedia, stekao je uz strica Davora Tolju, koji je pjevao u grupi Denis & Denis s Marinom Perazić. Završio je glazbenu školu “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci, a pjevao je i u nekoliko klapa. Nastupio je na Melodijama Istre i Kvarnera 2006. godine s pjesmom “Partila je mala” te osvojio nagradu za najbolji scenski nastup. Bio je u finalu Dore 2007., s pjesmom “Deja vu”. Dobio je Porina 2008., za najboljeg novog izvođača. Nastupio je u showu “Zvijezde pjevaju” u paru s Kristinom Krepelom 2009., u paru s Tamarom Loos 2010 i Natašom Janjić 2011. Kao gost na koncertu Olivera Dragojevića pjevao je u londonskom Royal Albert Hallu 2010. godine.

SDP Rijeka trebao bi ovu vijest službeno potvrditi tijekom sljedećeg tjedna, kad će biti objavljene i detaljnije informacije o samom koncertu.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže