Povežite se s nama

Vijesti

Konstituirajuća sjednica Vijeća seniora Primorsko-goranske županije

Objavljeno

na
U sjedištu Primorsko-goranske županije održana je konstituirajuća sjednica Vijeća seniora Primorsko-goranske županije kojom je presjedao predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić. Za predsjednika Vijeća jednoglasno je izabran Ivan Kruljac, a za zamjenika Vilim Klobučar. Ivan Kruljac se zahvalio na podršci te rekao kako nada da će Vijeće seniora i dalje voditi brigu o našim starijim mještanima te imati konstruktivne primjedbe i sugestije na dobrobit svih.

Na sjednici su prisustvovali Ivan Skender, Agneza Grgurina, Elena Dorčpić-Spatola, Dragutin Vrus, Ivan Kruljac, Gianni Pinezić, Vilim Klobučar i Sonja Brozović-Cuculić.
Mandat članova traje 2 godine računajući od dana konstituiranja Vijeća.

Vijeće  je radno tijelo Županijske skupštine i raspravlja o pitanjima iz djelokruga Skupštine koji su od interesa za seniore, predlaže Skupštini donošenje odluka i drugih akata od značenja za unapređenje položaja seniora na području PGŽ, daje mišljenja Skupštini prilikom donošenja odluka, mjera i programa od osobitog značenja za unapređenje položaja seniora na području PGŽ, skrbi o informiranosti seniora o svim pitanjima značajnim za unapređenje položaja seniora i potiče suradnju s udrugama umirovljenika radi razmjene iskustava.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram