Povežite se s nama

Vijesti

Kreću programi povodom Dana Općine Viškovo 2019.

Objavljeno

na

Foto: Fabijan Černeka


Općina Viškovo, u sklopu Dana Općine, koji slavimo 15. travnja,  organizira bogati program koji se održava od 9. – 27. travnja 2019. godine. Ove godine Općina Viškovo slavi 26. obljetnicu svoga postojanja.

Naime, 15. travnja 1993. godine, prvi puta se sastalo Općinsko vijeće Općine Viškovo. Želja je bila stvoriti okruženje usmjereno rastu i uspjehu, a ta želja i nastojanje da osiguramo ugodan život i brojne mogućnosti  svim našim mještanima ostalo nam je prioritet do današnjih dana.

„Uključivanje naših brojnih kulturnih i sportskih udruga u obilježavanje važnih datuma naše općine zaista nas veseli jer samo zajedno možemo kreirati brojne mogućnosti i karakteristična obilježja života općine i omogućiti mještanima da upoznaju, ali i sudjeluju u stvaranju svakodnevnih aktivnosti i pozitivnih pomaka. Krenuli smo kao općina sa 7 tisuća stanovnika, a danas smo narasli na više od 16 tisuća, što svakako nosi i velike razvojne izazove, ali vjerujemo da imamo volju, alate i znanje kojima sustavno, konstruktivno i naporno radimo s ciljem da Viškovo bude mjesto za sretan i zadovoljan život  svih naših mještana.“ naglasila je načelnica Općine Viškovo Sanja Udović.  

Uz brojne sportske aktivnosti i kulturne programe, od izložbi, sportskih igara i natjecanja, pa do tradicionalnog natjecanja u kopanju i sadnji, i veliki i mali mještani moći će pronaći nešto za sebe. „Pozivamo sve mještane i prijatelje Viškova da nam se pridruže u proslavi“ nagašava Općinska načelnica Sanja Udović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram