Povežite se s nama

Crna kronika

Krvavi obračun blizanki zbog nogometaša Rijeke

Objavljeno

na
Vijest iz crne kronike o fizičkom sukobu između dvije sestre blizanke u Rijeci proteklih je dana obišla svijet, gotovo da nema države u kojoj se nije pojavila vijest da je Sara Grković nožem napala sestru Dajanu.

Odmah su se pojavile informacije da iza svega stoji ljubomora, a spominjao se jedan nogometaš.

Sve do sada nije bilo poznato o kome se radi, no Jutarnji list je uspio doznati da je “krivac” za sve navodno Rijekin nogometaš Drago Gabrić koji je trenutno na posudbi.

“Razdvojio ih je nogometaš. Onaj zgodni Dalmatinac. Nekad je igrao za Hajduk, sad je u NK Zadar na posudbi iz NK Rijeka. Ma znate, onaj Drago Gabrić što je u intervjuima govorio da na djevojci prvo primijeti nokte, pa tek onda ostalo. Dobar dečko. Dobar igrač, ali očito prefatalan za sestre. Možda se ni sam nije mogao odlučiti koju odabrati”, rekao je jedan dobro informirani muškarac Jutarnjem listu.

“I šta bih ja sad na to trebao reći? Doviđenja!”, bila je kratka reakcija Gabrića kad su ga novinari kontaktirali.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram