Povežite se s nama

Sport

Kujundžić poslije poraza u Rusiji najavio kraj karijere nakon 15 godina

Objavljeno

na
34-godišnji riječki kickboksač Mladen Kujundžić nažalost poražen je ovog vikenda na RCC Fair Fight 24 priredbi. Unatoč svojoj srčanoj izvedbi, Ivan Petrenko nanio mu je poraz na samom kraju druge runde te Mladen nažalost nije uspio izvući se iz serija udaraca koje je Rus zadavao.

Sudac mu je brojao, a Mladen je cijelo vrijeme bio na nogama. Unatoč tome, sudac je odlučio kako više nema što vidjeti te je Petrenko slavio u ovom meču, nažalost posljednjem u karijeri našeg Mladena Kujundžića. Naime, Mladen se oglasio na društvenim mrežama te je rekao kako je ovo posljednji put da ga gledamo u ringu.

‘‘Pozdrav svima, evo da se javim i zahvalim svima na porukama podrške, nisam mogao koristiti društvene mreže u Rusiji pa nisam nikome odgovarao. Izgubio sam i ovom borbom završavam karijeru… Ponosan sam što sam napravio kroz svojih 110 borbi, ne mogu dozvoliti da mi obitelj i moji najbliži sa strahom prate borbe da li ću izaći s ozljedom iz borbe ili ne, jer znaju da mi više ovo ne treba, ovo je okrutan sport da bi mi bila tolika ljubav da si svjesno uništavam zdravlje jer se ne mogu adekvatno pripremiti radi životnih, poslovnih i obiteljskih obaveza…‘‘, između ostalog je Mladen napisao na svom Facebook profilu.

2009. godine je Mladen započeo s profesionalnim borbama, a cijelo razdoblje od 15 godina karijere je paralelno održavao MMA i kickboks karijere. Pauzu od MMA-a je imao između 2012. i 2020., a onda se opet vratio. Mladen je uvijek bio vrlo srčan borac koji nikada nije birao protivnike, u pravom smislu te riječi, te se uistinu borio sa svima, navodi Fight Site.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže