Povežite se s nama

Mozaik

Kultni rockeri Električni orgazam ovog tjedna ponovno u Rijeci

Objavljeno

na

Foto: Goranka MatićKultni beogradski rockeri Električni orgazam vraćaju se 12.04.2019. u riječki Pogon kulture.

Njihov najnoviji album “Gde smo sad?” iz 2018. godine kritika je proglasila njihovim najboljim albumom u proteklih 30 godina rada benda.

Hitove s nove ploče Gile i ekipa odsvirat će zajedno sa svojim bezvremenskim uspješnicama poput “Da si tako jaka”, “Igra rokenrol”, “Bejbe ti nisi tu”, “Zlatni papagaj” i mnoštvom drugih.

U skoro četiri desetljeća postojanja, Električni Orgazam je postao i opstao na sceni kao jedan od najvažnijih rock bendova u regiji, uživa kultni status već od izlaska debitantskog albuma “Distorzija”, a sa “Gde smo sad?” ”Orgazam” se vratio na početak, na te inicijalne kreativne iskre, eksperimentaciju i iskreno pankersko zanemarivanje okova bilo kakvog žanra, na stav kojim su i započeli cijelu stvar davne 1980.

Ulaznice u pretprodaji po 70 kn mogu se nabaviti na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na entrio.hr. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz na dan koncerta će iznositi 90 kn.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže