Povežite se s nama

Biznis

Kvarner regija partner na sajmu u Stuttgartu

Objavljeno

naU subotu je u Stuttgartu otvoren CMT sajam, najposjećeniji europski sajam za camping i caravaning turizam. Nastup na sajmu CMT jedna je od najznačajnijih marketinških aktivnosti na njemačkom tržištu, s kojega se ostvaruje čak 30 posto ukupnog turističkog prometa na Kvarneru. Zato je i status regije partnera velika prilika za dodatnu promociju hrvatskih i kvarnerskih kampova, koji bilježe stalan rast u kvaliteti i potražnji.

TZ Kvarner i udruženi kampovi Krka, Cresa, Lošinja, Raba i Liburnije u devet dana koliko traje sajam predstavit će se pred oko 240 tisuća posjetitelja posebno s wellness i biciklističkom ponudom.

Kako bi se što bolje promovirala Primorsko-goranska županija, novinari najznačajnijih njemačkih časopisa u protekloj su godini boravili na Kvarneru i pisali o našoj regiji. Tijekom sajma također će se održati nekoliko tiskovnih konferencija na kojima će se predstaviti ponuda Kvarnera i razloge zašto bi se turisti trebali odlučiti za našu regiju.

Svaka otočka turistička zajednica osigurava program za tri dana sajma pa će se tako predstaviti rapski samostreličari, koji su otvorili sajam i prodefilirali centrom Stuttgarta, gastronomija, klape, creske vunarice, lošinjski wellness i druge atrakcije.
Njemački turisti čine 30% svih gostiju Kvarnera, a najveći broj ih dolazi iz Bavarske, što ovu priliku za predstavljanje turizma u gradu u blizini Bavarske čini još značajnijom.

U Stuttgartu će se predstaviti i nova camping brošura, kao i Kvarner magazin brošura koja je rađena za njemačko tržište u suradnji s našom PR agencijom, koja je prije nekoliko godina u Njemačkoj proglašena za najbolju PR agenciju.

Na otvorenju sajma govorio je i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina. “Bukirajući si tjedan dana odmora na Kavrneru, kupujete si zdravlje za cijelu godinu”, istaknuo je župan u svom govoru.

Izložbeni prostor Kvarnera posjetili su Ministar u Vladi regije Baden-Württemberg zadužen za turizam Alexander Bonde, gradonačelnik Stuttgarta Wolfgang Schuster, ministar turizma Darko Lorencin i mnogi drugi.

Na sajmu će sudjelovati više od 1900 izlagača što je, prema riječima organizatora, rekordna brojka u odnosu na sve prethodne godine održavanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram