Povežite se s nama

Sport

Liburnia Riviera Hoteli i Vaterpolo klub ‘Opatija LRH’ potpisali su novi ugovor o sponzorstvu

Objavljeno

na
Liburnia Riviera Hoteli, najveća hotelska kompanija na Kvarneru, i Vaterpolo klub ‘Opatija LRH’ potpisali su u utorak novi ugovor o sponzorstvu, čime se nastavlja prosperitetna suradnja koja je započela 2021. Vaterpolo klub ‘Opatija LRH’ je od sklapanja partnerstva ostvario brojne odlične rezultate, pogotovo u mlađim kategorijama. Posebno se ističe posljednji uspjeh s početka kolovoza kada su kadeti kluba osvojili drugo mjesto na završnici Kupa Hrvatske, što je najveći podvig omladinskog pogona kluba u zadnjih 25 godina. Iza seniorske momčadi je također poprilično uspješna sezona zaokružena drugim i trećim mjestom u dva natjecanja – Prvoj B Hrvatskoj vaterpolo ligi te Alpe Adria ligi, u kojima su po prvi puta ove godine sudjelovali paralelno.

„Naša suradnja s Vaterpolo klubom Opatija LRH uspješno traje već niz godina i veseli me što potpisom Ugovora o sponzorstvu i službeno nastavljamo suradnju i u slijedećoj godini. Sigurni smo da će nas njihove mlade nade ponovno učiniti ponosnima. Kao najveća hotelska tvrtka na Kvarneru zacrtali smo si smjer podrške mladim, perspektivnim sportašima na način da im omogućimo i pružimo uvjete za kvalitetan razvoj i napredak. Ponosni smo na predanost, požrtvovnost i sportski duh mladih naraštaja u klubovima koje sponzoriramo, a njihovi uspjesi najbolja su promocija zajedništva i načina života u Opatiji i na Liburnijskoj rivijeri.“, izjavio je Igor Nekić, izvršni direktor operacija u Liburnia Riviera Hotelima, te još jednom čestitao VK Opatija LRH na svim ovogodišnjim uspjesima. 

U bazenima Liburnia Riviera Hotela su kroz školu plivanja i vaterpola stasali brojni sportaši koji dolaze iz Opatije i susjednih mjesta, što je snažni vjetar u leđa za budućnost Vaterpolo kluba ‘Opatija LRH’ koji je osnovan daleke 1981. godine te je u više od 40 godina postao svojevrsni brend grada. 

„Zahvaljujemo se Liburnia Riviera Hotelima što su i ove godine prepoznali Vaterpolo klub ‘Opatija LRH’ kao svoga partnera i šta nastavljamo suradnju na obostrano zadovoljstvo. Uz njihovu veliku pomoć ove godine smo postigli zavidne rezultate: u kategoriji seniora 2. mjesto u 1. b Hrvatskoj vaterpolo ligi te 3. mjesto u Alpe Waterpolo League; u mlađim kategorijama 2. mjesto u kupu Hrvatske za kategoriju kadeti. I ove godine Vaterpolo klub ‘Opatija LRH’ nastavlja sa školom plivanja i vaterpola koja se uz veliku pomoć i senzibilnost Liburnia Riviera Hotela prema dječjoj populaciji grada Opatije i okolnih mjesta, održava na bazenu hotela Palace Bellevue svaki utorak i četvrtak.“ zaključio je Daniel Liber, direktor Vaterpolo kluba ‘Opatija LRH’. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže