Povežite se s nama

Mozaik

Lisina nakon dugo godina okupila lijepi broj posjetitelja

Objavljeno

na

Foto: Damirov foto kutak‘Domaćemu srcu najveći raj, Lisina za 1. maj’, pjevalo se jučer na Lisini! Ovo kultno mjesto nakon dugo je godina ponovno zaživjelo i to na veliko zadovoljstvo stanovnika općine Matulji i okolice. Ispred planinarskog doma ‘Stanko Jurdana’ održana je velika fešta za sve generacije i ispunila očekivanja posjetitelja i organizatora. Program je počeo već u 10:00 sati, a najaktivniji su od ranog jutra bili oni najmlađi. U centru zbivanja bio je veliki gumeni grad, a oni željni adrenalina okušali su se i u vožnji quadovima. Potpunu pažnju zadobio je popularni zabavljač Marko the Clown, a svim gledateljima u trenu je bilo jasno zašto njegova predstava za djecu i odrasle osvaja srca. Vrhunac dana bio je nastup Maura Staraja & La Bande, koji su raspjevali publiku starim i novim hitovima.

Iako je danas rijetkost vidjeti Lisinu prepunu djece, roditelja, nonića i nona, nekad je ovo mjesto predstavljalo upravo to – mjesto susreta druženja, pjesme i rekreacije. Ovu su sliku na umu imali organizatori događanja, uz Staraja koji je jučer premijerno izveo svoju emotivnu pjesmu o Lisini. “Ovo čera samo je dokaz koliko nan malo rabi da budemo srećni: najdemo se na staren meste za ko nas vežu lepe uspomene, svojoj dece prenosimo jubav prema tradicije i običaju i provedemo dan va prirode z judi – nekemi keh vidimo saki dan, a z nekemi keh let nismo videli! Bil je ovo povratak va neka dobra, lepša, stara vremena, ali i dokaz da ih sada moramo stvarat, aš znate kako reču – uživaj, aš ovo su ona dobra stara vremena ka će ti jedanputa falit!” poručio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Prvo izdanje manifestacije ‘Na Lisinu ko nekad’ obogatila je izvrsna ugostiteljska ponuda uz neizostavnu podjelu besplatnih porcija fažola. Posjetitelje je s Lisine otpratila lagana kiša, no vrijeme je poslužilo kroz veći dio dana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže