Povežite se s nama

Članovi i simpatizeri Liste za Rijeku okupili su se u nedjelju na druženju u Kostreni. Kako je tom prilikom istaknuo predsjednik Danko Švorinić, stranka je na polovici aktualnog mandata u Gradskom vijeću ostala dosljedna politici zaštite interesa građana Rijeke te promociji regionalizma i riječkog identiteta što prepoznaje sve veći broj građana.

“Prema našem internom istraživanju trenutno smo treća stranka u gradu s podrškom od desetak posto, a razmatramo i modele širenja djelovanja u riječkom prstenu te po Kvarneru. Stali smo na stranu građana u slučaju Energo i nastaviti ćemo s borbom za promjenom gradske vladajuće politike koja se okrenula protiv vlastitih sugrađana.”

“U predstojećem razdoblju Lista za Rijeku će sudjelovati na parlamentarnim izborima u 8.izbornoj jedinici kako bi se glas riječkih regionalaca mogao čuti i u Saboru. U tom smislu vodimo razgovore o suradnji s bliskim političkim opcijama poput nove stranke Ive Josipovića i PGS-a te Mosta i Akcije mladih”, zaključio je Švorinić.